Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lök- och potatisomelett

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

God med lite skinka eller kassler till

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva potatisen mycket tunt. Spola skivorna i kallt vatten. Skala och skiva löken. Fräs potatis och lök i 1 msk smör på svag värme tills potatisskivorna känns mjuka.Vispa samman äggen och vattnet i en stor bunke. Krydda. Rör ner potatis och lök i äggsmeten.Häll blandningen i en stor stekpanna eller ta halva mängden och stek två portionsstora omeletter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.