Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En genväg till att göra supergoda köttfärsbiffar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg färsen i en bunke. Häll i gräddfilen och allt pulver från löksoppspåsen. Blanda ihop tills det är jämt fördelat. Forma lagom stora biffar med händerna och lägg ut på en plåt med bakplåtspapper.
  3. In i ugnen i 20 minuter. Klart på samma tid som potatisen kokar. Gott med stekt lök, brunsås och lingonsylt.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Heisjo 12 november 2009

    Så jätte enkelt och resultatet överraskande gott. Hela familjen uppskattade denna rätt och bäst var att tillaga biffarna i ugnen, ingen stekos! dessutom klarade min 4-åring helt själv av att göra biffarna!!

  • Claes5 4 mars 2011

    Mycket enkla men mycket goda Mvh Claes

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.