Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff med gorgonzola på tomatbädd

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt och ljuvligt gott

Ingredienser

Instruktioner

Skiva och lägg tomaterna i botten på en eldfast form Stek lövbiffarna och lägg ovanpå tomaterna Klicka ut gorgonzolan ovanpå lövbiffarna och häll sedan vispgrädden ovanpå In i ugnen på 200-225 grader i ca 10-15 minuter till den fått en gyllenbrun yta Servera med ris och en god grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.