Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff i balsamsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fylld lövbiff med italienska smaker som soltorkade tomater och parmaskinka. 467 kalorier per portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. lägg biffarna på en skärbräda. lägg på tomater och dessertost och rulla ihop till rulader. Vira en skiva parmaskinka runt varje, fäst med tandpetare. stek dem i smör i en stekpanna så att de får färg.
  2. Lägg över ruladerna i en kastrull, vispa ur stekpannan med vattnet. häll vattnet, buljongtärning, chilisås, balsamvinäger och oregano i kastrullen. Låt köttet koka i såsen i 5 minuter.
  3. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  4. Skala och skär morötterna i stavar. Koka dem knappt färdiga i lättsaltat vatten, häll av vattnet. Rör i smör, brun farin, ingefära och salt.
  5. Servera lövbiffen i sin sås tillsammans med morötter och ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.