Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff i sambalgrädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sambal oelek och rödlök i såsen ger lite sting, jag brukar servera pasta till.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla lövbiffen. Skala, halvera och skiva löken tunt. Vispa samman grädde, sambal oelek, lite svartpeppar och soya i en gryta och låt koka upp och ihop några minuter. Stek löken först och köttet för sig i en stekpanna med smör eller margarin (lövbiffen skall bara få fin färg i princip) och blanda ner i sambalgrädden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.