Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffsgryta med kapris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här grytan har Roland komponerat själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla lövbiffen och stek den i omgångar. Fräs löken och svampen. Tillsätt den frästa löken och svampen till lövbiffen och krydda med salt och pepparmix. Tillsätt vispgrädde, rödvinbärsgelé och kapris och låt allt koka ihop.
  2. Servera med potatisgratäng en god sallad och kokta små morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.