Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffspaj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Jättegod och lätt att göra. Servera med en sallad till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop degen, tryck ut i en pajform,nagga och ställ kallt i kylen en stund.
  2. Stek lövbiff och bacon först, sedan paprika och lök, salta och peppra. Blanda ihop med crème fraichen. Häll röran i pajskalet och vräk över ost.
  3. Grädda 20 min i 225 grader.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • bjboman 1 juni 2012

    Helmärklig pajdeg, det blev en äcklig sörja av degen. Gick inte att göra den!

  • Edla64 1 juni 2012

    Då måste du ha mätt fel för det blir en vanlig pajdeg när jag gör den.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.