Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffsrullader med gräddädelost

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En härlig rätt för kött och ädelost fantaster.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Banka ut lövbiffen. Skär en av ostarna i stavar. Rulla in ost i köttet och fäst med tandpetare. Krydda rulladerna med vitpeppar(obs inget salt). Bryn rulladerna kort i stekpanna och lägg i smord form.
  2. Gör en redning av smält smör, vetemjöl och mjölk som färgas med soja. Smält ned de två ostarna i såsen. Häll såsen över rulladerna.
  3. (Dags att sätta på ugnen, 200 grader). Tvätta potatisen och skär i klyftor, lägg i långpanna. Salta och peppra potatisen och häll olivolja över.
  4. Sätt in potatisen i ugnen, ca 30-40min. Låt rulladerna puttra på svag värme. Rulladerna är klara när potatisen är färdig.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.