Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Långpannebröd med lingonsylt

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Det här goda brödet bakar du snabbt och enkelt. Brödet kräver ingen jäsning och räcker till många.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör ner yoghurt, lingonsylt och brödsirap. Rör ihop allt till en kladdig deg.
  3. Bred ut degen i en långpanna ca 30x40 cm med bakplåtspapper. Toppa med frön och kärnor.
  4. Grädda brödet mitt i ugnen i 40-45 minuter. Låt brödet svalna och skär sedan i rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.