Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Långstekt fruktspäckad fläskkarré

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag tillagar alltid hela köttbitar på låg grad i flera timmar. Resultatet blir väldigt saftigt och fint kött. Köp kvalitets kött dock, inget kan rädda dålig kvalitet. Fotot visar dubbel mängd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 90 grader. Lägg karrén trångt i en gjutjärnsgryta med lock, lägg frukt och lök runt om, krydda och häll över buljongen. Sätt på locket och tillaga i ugnen tills innertemperaturen visar 65 grader. Låt den vila en stund i folie.
  2. Till servering: Potatis Den godaste gräddsåsen Grönt Gele Pressgurka

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.