Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läcker cheesecake med hallon och vit choklad

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

En annorlunda och supergod cheesecake, där botten består av havregryn och havremjöl. Servera cheesecaken kylskåpskall, då är den lättare att skära. Glutenfri

Ingredienser

Instruktioner

  1. Botten: Sätt ugnen på 175 grader varmluft eller 200 grader vanlig värme.
  2. Blanda alla ingredienser till en deg, för hand eller i matberedare. Tryck ut degen i en springform med löstagbar botten, 22-24 cm i diameter. Grädda bottnen mitt i ugnen i ca 15 minuter.
  3. Fyllning: Blanda alla ingredienser utom hallon och choklad till en jämn smet. Häll smeten i formen och toppa med hallon och choklad.
  4. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 50 minuter. Stäng av ugnen och låt kakan stå kvar på eftervärme i 30 minuter. Låt kakan svalna, ställ den sedan i kylen och låt den bli kall innan du skär upp den.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.