Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läckra potatisbullar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Härligt goda och mättande är de här potatisbullarna med skinka, kryddgrönt och ost i smeten. Potatisbullar går snabbt att laga till om du har en rest av kokt potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv den kokta potatisen på rivjärnets grövsta sida. Tärna skinkan fint och hacka persilja och gräslök. Blanda potatis, skinka och kryddgrönt i en bunke. Tillsätt riven ost, ägg och matfett och arbeta till en jämn smet. Smaka av med salt.
  2. Forma jämna bullar och platta till dem något. Bryn litet matfett i en stekpanna och stek bullarna på båda sidor på medelstark värme.
  3. Servera med rårivna morötter, stekt bacon eller fläsk och lingonsylt för den som så önskar. De är också goda separat med en härlig råkostsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • begeanka 9 oktober 2008

    Onyttigt gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.