Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läckra småpajer med ädelost.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ljuvliga kycklingpajer i portionsformar med en fin smakbrytning mellan ädelost och valnötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa ingredienserna till pajdegen. Tryck ut den i 4 potionspajformar eller i en stor form.Låt stå kallt en stund.
  2. Skär kycklingfiléerna i tärningar och bryn dem i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Fördela kycklingköttet i pajskalen. Smula över ädelost och strö över valnötter.
  3. Vispa samman ägg, matlagningsgrädde och ost och häll över pajerna. Grädda ca 20 min, stor paj ca 30 min i 225 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.