Kantskär brödskivorna. Lägg tre stycken bredvid varandra, med långsidorna mot varandra, på ett uppläggningsfat.
Blanda kräftstjärtar med ägg, vispad crème fraiche, majonnäs, hummerfond och dill i en skål. Smaka av med salt, svartpeppar, tabasco och honung. Bred hälften av fyllningen på det första lagret bröd.
Täck med tre brödskivor som läggs tvärs över de första. Bred resten av fyllningen över bröden. Täck med de tre sista brödskivorna tvärs över igen.
Blanda räkost, kesella, hummerfond och majonnäs. Smaka av med svartpeppar. Bred krämen över och runt kanterna på tårtan. Täck sidorna med hackad dill. Det går lättast med en sked och palettkniv. Så här långt kan du förbereda tårtan dagen innan.
Koka sparrisen i mikron, 2 minuter på full effekt, under lock på en tallrik med 2 msk vatten. Häll bort vattnet och spola av sparrisen i kallt vatten. Låt den rinna av på hushållspapper. Fördela sparrisen med knopparna utåt på tårtan. Fyll på med räkstjärtar. Dekorera med tunna citronskivor, gurkskivor och halva cocktailtomater som fästs med en tandpetare i mitten av tårtan.
Verkligen god. Kommer att göra den igen!!!