Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lätt skagenröra

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smak och krämighet av den klassiska skagenröran, men här i en kalorisnålare variant. Servera skagenröran på rostat bröd. Servera med citronklyfta och dillvippa och räkor så klart!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina räkorna.
  2. Blanda ihop resten av ingredienserna i en skål. Hacka räkorna grovt och vänd ner dem i röran.
  3. Låt allt stå kallt en stund så att smakerna får mogna.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • SEAbjrpn 12 september 2008

    Tack för receptet bra med lite "lätta " prudukter. Kram SEA

  • CabbageWhite 22 juni 2010

    Smakar det mkt kesella?? :O Hur många kalorier är det i denna, ungefärligt?

  • Nordique 17 augusti 2011

    Tycker denna blev väldigt rinnig och tyckte inte heller att den smakade som riktig skagenröra, smakade mer som fisksås för mig, tyvärr

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.