Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lätt tjinuskisås

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Lätt att tillaga, många användningsmöjligheter Gott till färska eller frysta bär som tranbär, vinbär eller hjortron. Vaniljglass smakar också bra till såsen. Om man kokar den lite längre ( så att den blir tjockar är den jättegod att glacera en vanlig sockerkaka med. Garnera med chokladflis och marmeladbitar.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ingridienserna i en teflonkastrull, låta koka sakta i 45 minuter, längre om såsen skall vara tjockare. En samkvariant är att tillsätta kakaopulver om man vill ha chokladtjinuski.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.