Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättbakad marängkaka

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En kaka som är lätt att göra samt sköter sig själv i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Vispa äggvitorna till ett fast skum. Blanda samman övriga ingredienser och tillsätt till äggvitorna under fortsatt vispning.
  3. Lägg över smeten i en smord och bröad springform. Sätt in formen i ugnen och stäng av värmen. Låt stå tills kakan svalnat helt.
  4. Ta kakan ur formen. Vispa grädden fast och fördela över kakan. Garnera med konserverad frukt och riven choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.