Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättbakat brytbröd

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Långpannebröd med ost

Ingredienser

Instruktioner

Smula ner jästen i en bunke. Smält matfettet i en kastrull. Tillsätt mjölken och värm fingervärm. Häll på degspadet över jästen och rör om tills jästen löst sig. Tillsätt mjölet Riv osten och tillsäytt den samt salt. Arbeta degen smidig. Forma degen till en rulle och skär i 16 bitar. Lägg bitarna i smord långpanna ca 20x30 cm. Fördela bitarna lite glest i formen. Låt jäsa under bakduk 20-30 min. Vispa upp ägget och pensla bullarna. strö över flingsalt. Grädda mitt i ugnen 225C i ca 20 min

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.