Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättgjorda tortillabröd

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Detta funkar till mjölk och gluten allergi. Byt ut mjölet..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda majsmjöl, salt och basmjöl i en skål.
  2. Rör ihop ägg och vatten och blanda ihop med de torra ingrediensrna. Rör tills smeten är jämn. Värm en non-stick stekpanna på medelhög värme. Häll i ca 3-4 msk smet i stekpannan. Vänd och vicka på pannan meddetsamma så att smeten täcker botten.
  3. Stek ca 30 sekunder, vänd och stek den andra sidan. De ska inte vara bruna. Lägg dem sedan på ett fat med papper emellan.
  4. Ger ca 20 st tortillas som sedan kan fyllas med olika fyllningar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.