Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättlagad dajm

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Lättlagat julgodis som inte räcker så länge. Jag brukar göra minst dubbel sats.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser utom chokladen i en tjockbottnad kastrull. Värm och koka i ca 7 minuter tills massan blivit lite seg. Bred ut på bakplåtspapper ca 10x15 cm. Skär innan den stelat helt i 3 cm breda remsor.
  2. Smält chokladen i vattenbad och pensla över. Skär sedan i sneda bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Vi 18 oktober 2009

    Jag gjorde receptet lite annorlunda genom att använda mörk choklad och strö lite kokos på toppen, och det fungerade bra det med! (Se bilden)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.