Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättlagad kycklingpanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Som rubriken tyder på, god och lättlagad maträtt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Lufta riset med en gaffel när det är klart.
  2. Skär kycklingen i mindre bitar. Stek i margarin tills de får fin färg, salta och peppra. Lägg bitarna i en gryta. Tillsätt buljongtärningen och vatten. Stek lök och svamp i lite margarin så de får fin färg. Salta och peppra. Blanda ner cremé fraiche i grytan och låt det börja puttra. Tillsätt lök och svamp och låt puttra i ca 15 minuter.
  3. Hetta upp oljan i en kastrull med lock. Lägg ner senapsfröna och värm under lock i ca 1/2 minut. Ta kastrullen från värmen när fröna poppar ordentligt. Blanda dem med riset och dragonen. Servera med kycklingpannan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.