Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättlagad och god efterrätt under marängtäcke

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En lättlagad men mycket god efterrätt!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggvitorna till hårt skum, tillsätt strösockret. Krossa kexen och strö dem på bottnen av en ugnssäker form, ca 27cm i diameter. Sätt ca 1.5-2 cm tjocka skivor av vaniljglass ovanpå. De frusna hallonen strös över och till sist hälls marängen över alltihop. Efterrätten skall vara ca 1-2 minuter i ugnen i 250 grader, eller tills marängen blir litet brun. Avnjuts genast!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • cittaprazama 9 augusti 2012

    vad är kinuskikex?

  • Tinjep 9 augusti 2012

    Jag brukar använda våffelkex med kinuskismak

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.