Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lakritsbollar

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

De enkla lakritsbollarna är gjorda på nötter och dadlar. Ät dem gärna till en smoothie på blåbär och hallon och känn dig extra nyttig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa cashewnötterna. Kärna ur dadlarna och lägg ner dem i mixern. Tillsätt kokosolja, lakritsgranulat och citronskal. Mixa ihop till en jämn deg. Forma degen till bollar och rulla dem i lakritsgranulat.
  2. Förvara lakritsbollarna i lufttät burk eller plastpåse i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.