Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lakritskladdkaka

(1 kommentar)  
Skriv ut

Perfekt för lakritsälskaren!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Vispa ägg och socker försiktigt. Vispas det för hårt blir kakan inte lika kladdig. Blanda de torra ingredienserna i en separat bunke. Rör ned den torra blandningen i ägg- och sockerbunken. Blanda ner smöret och sirapen. Klipp ned lakritsfiskarna i lagom stora bitar. Smöra en springform (24 cm i diameter) och häll ner smeten. Grädda i 10-15 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Buspippi 18 april 2013

    Låter gott. Lägger det i min kokbok så jag kan prova den någon helg eller när vi får fikagäster nästa gång. Återkommer med betyg när vi provsmakat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.