Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lakto-ovo-vegetariska smörgåstårte-mackor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott såhär i sommarvärmen. Om man inte kan få tag på Astrid och apornas sk*nka kan annan vegetarisk korv med liknande smak användas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa först mjukost och majonnäs till en bas för rörorna, fördela basen i 3 skålar.
  2. Hacka fint eller mixa sedan först fetaost och rör ner den i första skålen, sedan lägger du till ägg i den andra skålen och tomater i den tredje skålen. På så vis skapar du 3 röror.
  3. Ta en brödskiva, lägg på röra nummer 1 och en skiva sk*nka, lägg på ännu en skiva där du brer ut röra nummer 2 och en skiva ost (om man vill kan man lägga på ännu en skiva sk*nka), lägg sedan på tredje brödskivan och på den brer du röra nummer 3 och garnerar med gurka. Man kan även garnera med citron och dill för en mer frisk smak. Upprepa detta tills du har 4 mackor.
  4. Ställ in dessa i kylskåpet några timmar innan dom ska ätas.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.