Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laktos- och glutenfria nötmuffins

(1 kommentar)  
Skriv ut

Har inte provat dem själv, och jag tvivlar lite på dem, men om ni provar, så kan ni ju skriva en rad om dem.

Ingredienser

Instruktioner

Mal hasselnötterna. Vispa äggen och sockret vitt i cirka tio minuter.Det är viktigt att du vispar så lång tid, annars höjer sig inte kakorna. Blanda med de malda hasselnötterna. Fördela smeten i muffinsformar och grädda i 220 grader i mitten av ugnen 10-15 minuter. Titta till muffinsen ibland, det går fortare att grädda än man tror.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mikaela73 3 mars 2009

    De är jättegoda men blir lite mäktiga.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.