Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammburgare med ädelost och karamelliserad lök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lammfärsburgarna får utsökt sällskap av den salta ädelosten och söta rödlöken. Smakkombination!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med rosmarin, riven vitlök, salt och peppar. Forma fyra burgare och platta till. Stek dem ca 2-3 minuter på var sida och drag sedan av pannan och låt de ligga kvar. Då tillagas de ytterligare.
  2. Skala och skiva löken. Fräs den i smöret utan att den tar färg. Strö på sockret och rör om tills det smält.
  3. Dressa salladen med olivolja, fikonbalsamico, salt och peppar. Fördela det på hälften av brödskivorna. Lägg burgarna ovanpå, toppa med klickar av osten och rikligt med karamelliserad rödlök. Salta och peppra och servera den andra brödhalvan bredvid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.