Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammburgare med vitlöks- och basilikadressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Man kan använda både fryst och färsk lammfärs.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda lammfärsen, ägg, salt, peppar, rosmarin och pressad vitlök. Forma färsen till fyra biffar ca 1½ cm tjocka.
  2. Blanda samman dressingen och förbered tillbehören.
  3. Dela bröden på längden och på mitten. Hetta upp grillpannan eller stekjärnet. Pensla bröden, den skivade squashen och biffarna med olivolja. Grilla bröden, fortsätt med squashen och till sist lammburgarna 2-3 minuter på varje sida.
  4. Lägg ihop burgarna med bröd och grönsaker, servera dressingen till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.