Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammburgare med chévre

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hamburgare kan bli hur goda som helst med lite fantasi.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta ihop färs, rosmarin, vitlök, citronskal, ägg, salt och peppar.
  2. Forma till 4 burgare. Grilla dem i ca 3 minuter på varje sida.
  3. Lägg en skiva getost på varje burgare och ringla honung över mot slutet av grilltiden så att osten smälter något.
  4. Grilla brödet och persikoklyftorna lätt.
  5. Servera burgarna på bröden med sallad bredvid. Toppa med grillad persika och oliver, garnera med färsk rosmarin.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • matgladan 1 juni 2008

    Mycket goda burgare, som blev fantastiskt uppskattade hemma hos oss. Aioli som sås, klyftpotatis och goda grönsaker till = succé. Tack!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.