Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammlasagne

 
Skriv ut

Äntligen...en så god kombination! Smakfull lasagne med smak av getost och rosmarin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader.
  2. Skala och skär morot, lök och selleri i små tärningar. Kärna ur och finhacka chilin, skala och skiva vitlöken tunt. Fräs grönsakerna på svag värme i smör & rapsolja 2-3 min, rör om då och då.
  3. Bryn färsen och tillsätt rödvinet. Låt koka några min. Tillsätt de frästa grönsakerna, tomater, tomatpuré, rosmarin och lagerblad. Sjud på svag värme i minst 20 min. Smaka av med salt och peppar.
  4. Sätt ugnen på 200°. Lägg 1/3 av crème fraichen i botten på en ugnssäker form. Varva sedan lasagneplattor, köttfärssås och ost i formen. Avsluta med crème fraiche och riven ost. Tillaga i mitten av ugnen ca 30 min.
  5. Servera gärna med en tomatsallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.