Äntligen...en så god kombination! Smakfull lasagne med smak av getost och rosmarin.
Instruktioner
- Ugn 200 grader.
- Skala och skär morot, lök och selleri i små tärningar. Kärna ur och finhacka chilin, skala och skiva vitlöken tunt. Fräs grönsakerna på svag värme i smör & rapsolja 2-3 min, rör om då och då.
- Bryn färsen och tillsätt rödvinet. Låt koka några min. Tillsätt de frästa grönsakerna, tomater, tomatpuré, rosmarin och lagerblad. Sjud på svag värme i minst 20 min. Smaka av med salt och peppar.
- Sätt ugnen på 200°.
Lägg 1/3 av crème fraichen i botten på en ugnssäker form. Varva sedan lasagneplattor, köttfärssås och ost i formen. Avsluta med crème fraiche och riven ost.
Tillaga i mitten av ugnen ca 30 min.
- Servera gärna med en tomatsallad.
Publicerat den
11 februari 2010
Skriv kommentar