Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammfärsbiffar med fetaost - LCHF

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jag brukar köpa soltorkade tomater som ligger i örtmarinad i småburkar och använder ca 2 tsk av örtblandningen i. Mycket mumsigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka vitlök, rödlök, tomater, örter (ca 1 dl) och fetaost. Häll i lammfärsen i en bunke, knäck i äggen och rör ner samtliga ingridienser. Salta och peppra efter smak. Rulla stora bollar med blöta händer och stek i smör. Platta ut bollarna med stekspaden.
  2. När biffarna är färdigstekta gör jag sås direkt i pannan med grädde, färska örter, hackad rödlök, salt, peppar, sambal oelek och ytterliggare fetaost och tomater. Med andra ord gör jag samma sås som biffarna innehåller. Blir mycket gott! Jag serverar med avokadosallad och lite rött är ju aldrig fel.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • farmoringer 17 februari 2011

    Det här blev smakrika lammfärsbiffar. Jag äter inte LCHF så jag använde vanligt ströbröd istället för fibrex och serverade klyftpotais till.. Tack för receptet.. / Inger

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.