Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammfärsbiffar Mascarpone

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En suverän italiensk rätt som innehåller flera av mina favoritingredienser. Lamm, vitlök, fänkål, tomater. Smaskens. Ni måste prova detta.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda färsen med mascarpone, salt, peppar och vitlök. Forma till små runda biffar. Skär fänkålen i tunna skivor. Spara de gröna vipporna. Skala och skiva vitlöken. Fräs fänkål och vitlök i smör i en stekpanna i några minuter. Häll på tomatkrosset och krydda med salt och peppar. Låt det koka under lock i ca 15 minuter. Stek biffarna i smör i en stekpanna ca 3 minuter på varje sida. Smaksätt mascarpone med salt. Servera biffarna med kokt pasta och grönsaksröran. Toppa med mascarpone och fänkålsvippor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mtro 20 september 2013

    Super! Barnen älskade det. Hade ingen fänkål, men det blev bra ändå.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.