Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammfärsbiffar med chèvreost och madeirasås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Smaskig lättlagad festmat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörfräs grönsakerna till såsen. Tillsätt tomatpuré och vetemjöl. Späd med vatten och madeira. Smaksätt med kalvfond och lagerblad. Sjud 15 minuter, smaka av och färga såsen.
  2. Rör lammfärsen med allt utom ost. Forma åtta biffar. Lägg en skiva chèvreost på hälften av biffarna. Lägg ytterligare en biff på osten. Stek dubbelbiffarna i smör och olivolja i medelvarm panna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.