Burgare med smaker från medelhavet
459 kalorier per burgare
28 g fett
27 g protein
23 g kolhydrater
Instruktioner
- Börja med tomatsalsan.
- Skölj och skär tomaterna i mindre bitar. Skala och finhacka vitlöken. Skiva oliverna, skrubba citronen i ljummet vatten, riv skalet och pressa ut juicen.
Blanda tomater, vitlök, oliver, citronskal och-juice, örter, olja, salt och peppar.
Låt stå framme till servering.
- Skala och finriv vitlöken. Blanda färs, äggula, vitlök, timjan, salt och peppar. Forma smeten runt fyra grillspett.
Grilla 6-8 minuter runtom.
- Skär baguetten i 4 bitar, grilla brödet lätt på bägge sidor.
Skölj salladen.
Skär ett snitt i varje baguettebit, fyll med sallad och burgare och toppa med salsan.
Publicerat den
5 juli 2010
Liknande recept
Skriv kommentar