Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammfärs- och chilipasta med fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Festlig och snabbgjord pastarätt med goda smakkombinationer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna, passa noga, de bränns lätt vid. Ta upp och lägg åt sidan.
  2. Skala och hacka löken. Fräs lök och lammfärs i en stor stekpanna, lite i taget. Salta och peppra. Lägg tillbaka all stekt färs i pannan. Skär tomaterna i mindre bitar och tillsätt dem och oliver i färsen. Låt alltsammans bli varmt. Smaksätt med chiliflakes och finhackad mynta.
  3. Vänd ner den avrunna kokta pastan i stekpannan. Vänd runt. Låt allt bli genomvarmt. Strö över pinjenötter och fetaost och servera genast!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.