Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammfärsbiffar med färskpotatisknyten och fetaostdressing

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Helt otroligt gott, går även att göra på vanlig köttfärs om man inte tycker om lamm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lammfärsbiffar: Hacka timjan och vitlök fint. Lägg färsen i en rymlig bunke och knäck i ägget. Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl. Forma till 4 stycken 150 g biffar.
  2. Potatisknyten: Skär ner potatisen, sparrisen, löken och paprikan i 2x2 cm bitar i en bunke. Smaka av med salt och peppar. Vik ett aluminiumfolie-ark så att det bildar en påse. Fördela grönsakerna i 4 påsar och lägg i lite smör. Vik ihop så att det blir tätt och lägg dom sen på grillen i 5 minuter eller ugnen på 190 grader i cirka 5 minuter.
  3. Fetaostdressing: Smula ner fetaosten och riv ner vitlöken i crème fraichen. Blanda ihop och lägg i en skål. Krydda endast med lite färskmalen svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.