Lammfärsburgare med olivpotatis och senapsmajonnäs

Efter denna hemgjorda hamburgare vill du aldrig äta ute igen.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Gör så här

Sätt ugnen på 170 grader.

Tvätta potatisen och lägg den i en ugnssäker form tillsammans med oliver, olja, vitlök och kryddor.
Blanda runt. Rosta i mitten av ugnen ca 40 minuter.

Blanda alla ingredienser till färsen i en bunke. Forma fyra stora burgare. Stek eller grilla på medelvärme ca 5 minuter på varje sida.

Blanda äggulor, senap, vinäger och salt i en bunke. Tillsätt oljan droppvis under vispning, så det blir en tjock majonnäs.

Rör ner dragon och smaka av med salt och svartpeppar.

Skölj mangolden och skala löken. Skär tomat och lök i 5 mm tjocka skivor.

Rosta bröden och lägg ihop burgaren. Servera med potatisen.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

kulpotatis, Kalamataoliver, Olivolja, Vitlök, färsk timjan, Salt, Svartpeppar, Lammfärs, Gul lök, Ägg, Timjan, Salt, Svartpeppar, äggulor, Grov senap, Rödvinsvinäger, Salt, Solrosolja, Dragon, mangold, Gul lök, Bifftomater, Bondbröd
Visningar:
551
Sparat:
5
Fetaostfylld ky..
av Jinan
över 2 månader
Lammfärsburgare
av Fin
över 2 månader
Lammburgare med
av Fin
över 2 månader
Lammfärsburgare
av Fin
över 2 månader
Feta- och lammf
av Fin
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.