Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leverpastej på lammlever

 
Skriv ut

Väldigt god med mycket leversmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna lever och späck och mal två gånger tillsammans med lök och ansjovis. Blanda det malda med ansjovisspad, vetemjöl, ägg, mjölk, grädde, salt, socker och kryddor. Blanda väl.
  2. Häll smeten i en välsmord brödform (1,5 liter) och grädda på nedersta falsen i 175 grader under en timme. Inte vattenbad, inte folie.
  3. Låt pastejen kallna i formen, gärna i kallt vattenbad. Stjälp sedan upp. Kan frysas

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.