Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammlever anglais.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Ett fantastiskt sätt att anrätta en lammlever så att den blir saftig och smakrik.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa levern från hinnor och större kärl. Ta några blad färsk salvia och banka sönder dom lätt i morteln. Gnugga in salt, peppar och salvia i levern.
  2. Linda bacon runt levern. Sätt i stektermometern och gör ett foliepaket runt levern. Stek på 225 grader till 63-65 grader. Ta ut foliepaketet och låt levern vila ca 30min.
  3. Serveras tunt skivad med kapris, grillade tomater, stekt svamp och potatismos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.