Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammracks med dressing

 
  • Serverar: 4-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Lamm är jättegott på påskbordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Bryn köttet runt om. Krydda med salt, peppar och rosmarin. Pensla köttet med honung och lägg på en plåt. Den tjocka sidan mot plåten. Stek i ugn, 15 min .
  3. Skär i köttet, kolla om det är klart. Låt köttet vila.
  4. Gör myntadressingen medan köttet vilar. Rör ihop ingredienserna och servera till köttet

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.