Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammracks provencale

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lamm och timjan passar lika bra ihop som glass och jordgubbar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tänd grillen. Finhacka vitlöken och rosta den med olivolja i stekpanna på hög värme till gyllenbrun färg. Ta vitlöken ur stekpannan och låt den svalna.
  2. Blanda vitlöken med hackad timjan och gnid in lammracken ordentligt med blandningen.
  3. Grilla på låg värme till en innertemperatur på 52 grader. Låt lammet vila ett par minuter och skär sedan loss varje ben.
  4. Gott till är "grillade och marinerade grönsaker" - se annat recept.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • NicolinaZ 19 juli 2010

    Yes, vi testade det här receptet i går och det var härligt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.