Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammstek fylld med fetaost och tomater

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Det här är väl värt att prova - annorlunda goda smaker...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 125 grader.
  2. Bena ut lammsteken.
  3. Skär lök, oliver, tomater och fetaost i småbitar. Fördela detta i lammsteken och salta och peppra.
  4. Rulla ihop lammsteken och snöra ihop den väl med bomullssnöre. Lägg steken i en långpanna. Stick in en stektermometer, men inte i fyllningen. Stek i ugnen till termometern visar 70 grader för rosa och 76 grader för grå. Låt steken vila i ca 20 minuter innan du skär upp den. Servera steken med ugnsbakade potatisar eller hasselbackpotatis och en saftig tomatsallad och lätt stekta färska champinjoner.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.