Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Landgångar med färs

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Mjukfrästa lökringar ovanpå köttfärsröran gratineras med béarnaisesås och riven ost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva tomaterna och lägg dem på brödet. Salt och peppra. Bryn köttfärsen i en stekpanna och rör om så att massan blir grynig. Krydda och rör ner vatten och chilisås, det skall bli en saftig men fast röra som är ganska kryddstark.
  2. Skiva löken och fräs den mjuk. Fördela köttröran ovanpå tomaterna med lökringarna över.
  3. Krydda béarnaisen med lite italiensk salladskrydda.
  4. Ringla såsen över smörgåsarna och strö över riven ost.
  5. Gratinera vid 250 grader tills smörgåsarna har lite färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.