Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lantkaka

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

En mjuk kaka där du kan variera den torkade frukten efter eget tycke och smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en form med hål i mitten, ca 1½ l. Rör smör och socker poröst. Rör i ett ägg i taget. Rör ner matlagningsyoghurt. Blanda mjöl, bakpulver, salt och frukt. Rör ner det i smeten. Häll smeten i formen.
  2. Grädda kakan i nedre delen av ugnen ca 1 tim.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.