Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lapper

 
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Norskt alternativ till våfflor och pannkakor. Suverän till fika och snabba att laga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker för hand. Ha i bikarbonat och filmjölk. Vispa i mjöl och låt stå i ca 10 minuter.
  2. Ös upp lite smet i medelvarm stekpanna och dra ut lite med en slev för att forma till en ca 10 cm stor "pannkaka". Stek lätt på båda sior. Det kan stekas flera lapper samtidigt beroende på storlek.
  3. Servera med sylt och gräddfil eller smör och ost (brunost kan rekommenderas)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.