Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lapskojs

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så gott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna och bryn köttet, lägg över i en gryta. Tärna de andra ingredienserna i ca 1 cm stora tärningar.
  2. Häll buljongen över köttet och tillsätt potatisen och grönsakerna. Låt småkoka tills de mjuknat. Smaka av med salt och peppar.
  3. Rör så lite som möjligt i grytan men se upp så att lapskojsen inte bränner sig fast i bottnen.
  4. Servera gärna med flatbröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evaldo 15 april 2013

    Hej.Har provat lapskojsen i dag. Det blev jättegott, men jag fick koka den ca 15-20 minuter till gör att få den mjuk.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.