Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lars och Lottas falukorv

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Hittade detta recept på Tasteline och tyckte det var supergott och vill dela med mig av det. Det står i receptet att korven ska stå i ugnen 20-25 min men den var inte klar då, men det kan ju bero på olika spisar. Själv lät jag den stå inne i 30-40 min

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop ost, finhackad purjolök, senap, finklippt dill och grädde. Skiva tomaterna. Gör en djup skåra i korven och fördela fyllningen. Stoppa ner tomatskivorna. Slå in korven väl i folie. Lägg in mitt i ugnen i 200 grader ca 20-25 minuter.
  2. Ät med kokt potatis eller potatismos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.