Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk lasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En god och annorlunda lasagne

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn färsen i matfettet under omrörning, tillsammans med lök och selleri. Blanda i kryddmixen, krossade tomater och vitlök. Låt blandningen sjuda i 5-10 minuter. Rör då och då.
  2. Blanda halva mängden ost med keso och ägg i en skål. Lägg ett tunt lager nachochips i en smord ugnsäker form. Täck med 1/3 av köttröran. Lägg på halva ostmassan och täck med nachochips. Upprepa ännu ett lager med köttröra, ostmassa och chips.
  3. Lägg det sista av köttröran överst och strö på resten av denrivna osten. Grädda lasagneni mitten av ugnen i 200 grader i ca 15 minuter.
  4. Garnera med oliver. Grönsallad är gott till. Vi brukar ha nachochips och creme fraiche till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.