Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxlasagne med citron och spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Laxfilé, spenat, ricottaost, tomatsås och finrivet citronskal smakar mycket gott i denna snabbgjorda lasagne.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina spenaten i en kastrull och låt det mesta av vätskan koka bort, det tar 10-15 minuter. Låt spenaten kallna.
  2. Stöt fänkålsfröna i en mortel. Tillsätt fänkålsfrön, salt, peppar, ricotta, finriven parmesanost och finrivet citronskal till spenaten. Rör om.
  3. Sätt ugnen på 225 grader.
  4. Skär laxen i tärningar. Skär lasagneplattan i 7 cm breda bitar. Varva spenatblandning, lax, lasagneplattor, tomatsås och matlagningsgrädde i en smord, ugnsfast form. Börja och avsluta med tomatsås.
  5. Grädda lasagnen i ugnen ca 25 minuter. Strö på finrivet citronskal och finriven parmesanost. Servera lasagnen med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.