- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Ett egenkoponerat recept som enligt mitt tycke funkar alldeles utmärkt som en ersättare till "vanlig" lasagne.
Instruktioner
- Bryn köttfärsen tillsammans med löken. Häll i båda påsarna med tacomix och tillred enligt anvisningar på påsen.
- Vispa ihop crème fraiche med äggen och grädden, salta och peppra efter smak och tycke. Skiva champinjonerna
Smula sönder grönmögelosten.
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Lägg ett första lager med de skivade champinjonerna i en ungsform, tillsammans med en tredejdel av grönmögelosten. Häll över ett första lager av färsen, varva med ett till lager skivade champinjoner och nästa tredjedel av grönmögelosten.
- Häll över det sista av färsen och lägg den sista tredejdelen av grönmögelosten högst upp, toppet med ett rikligt lager av riven gratängost.
- Gratinera i ugnen cirka 30 minuter.
Publicerat den
27 oktober 2011
Liknande recept
Skriv kommentar