Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasagne LCHF-style

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett egenkoponerat recept som enligt mitt tycke funkar alldeles utmärkt som en ersättare till "vanlig" lasagne.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttfärsen tillsammans med löken. Häll i båda påsarna med tacomix och tillred enligt anvisningar på påsen.
  2. Vispa ihop crème fraiche med äggen och grädden, salta och peppra efter smak och tycke. Skiva champinjonerna Smula sönder grönmögelosten.
  3. Sätt ugnen på 200 grader.
  4. Lägg ett första lager med de skivade champinjonerna i en ungsform, tillsammans med en tredejdel av grönmögelosten. Häll över ett första lager av färsen, varva med ett till lager skivade champinjoner och nästa tredjedel av grönmögelosten.
  5. Häll över det sista av färsen och lägg den sista tredejdelen av grönmögelosten högst upp, toppet med ett rikligt lager av riven gratängost.
  6. Gratinera i ugnen cirka 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.